Combi Deal: Outdoor Deluxe + Bastard Medium

Prijs:

Vanaf 1.895,00

Met de Combi Deals van de Kolencentrale profiteert u altijd van veel voordeel. Omdat wij zowel dealer zijn van de keramische barbecues én zelf onze Buitenkeukens produceren kunnen wij u de beste prijs bieden!

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

ONDERHOUD

De buitenkeuken bestaat uit onbehandeld eikenhout en een massief hardstenen werkblad. Onbehandeld eiken is mooi, maar eiken is een natuurproduct en zal als zodanig reageren op zijn omgeving en heeft daarom de nodige zorg nodig.

Royl olie (hout)
Rigostep Royl Outdoor is een duurzame, diep-indringende beschermolie voor buitenhout. Dit product beschermt het hout in slechts één laag zonder dat het hout haar natuurlijke kleur verliest. De olie trekt in het hout en vult de poriën. Vocht en vuil kunnen door de olie-afstotende werking niet in het hout trekken.

Gebruiksaanwijzing
Meng de olie en het pigment. Er is geen vaste mengverhouding. Test de kleur op de binnenkant van het deurtje. Als u de kleur niet mooi vind, kunt u altijd nog een beetje pigment toevoegen (begin dus altijd met een klein beetje pigment). Breng de olie aan met de ‘zachte’ kant van het schuursponsje en veeg de olie na het aanbrengen uit met een droge katoenen doek. Wanneer het de juiste kleur heeft kunt u het hele meubel behandelen.

Hardsteen olie
Hardsteen olie verdiept de kleur en beschermt het hardstenen keukenblad. Wij adviseren u om het blad regelmatig te oliën voor de beste bescherming en behoud van de kleur. Door UV straling verdwijnt op den duur de kleurverdiepende werking, dit is ook het geval met neerslag. Door het vocht verdwijnt de beschermende werking van het impregneer.

Gebruiksaanwijzing
1. Wrijf de olie met de bijgeleverde doek op het
hardstenen blad.
2. Laat de olie ongeveer 10 minuten inwerken.
3. Polijst het blad door de resterende olie uit te poetsen met bijgeleverde een droge/schone doek.

Heeft uw blad een beschadiging opgelopen? Schuur de beschadiging licht op met een schuurpapiertje (600K) en behandel het blad daarna met de hardsteen olie.

Extra informatie

Model barbecue

De Kolencentrale, The Bastard