Combi Deal: Outdoor Deluxe + Bastard Large

Prijs:

Vanaf 1.995,00

Met de Combi Deals van de Kolencentrale profiteert u altijd van veel voordeel. Omdat wij zowel dealer zijn van de keramische barbecues én zelf onze Buitenkeukens produceren kunnen wij u de beste prijs bieden!

 

1.195,00

Outdoor Deluxe

De Outdoor Deluxe is een compacte buitenkeuken, voorzien van een doorlopend natuurstenen blad waarin de ronding verwerkt zit. Dit geeft de buitenkeuken een luxe uitstraling, en een iets hoger prijskaartje. Vandaar de naam 'Deluxe’. Ondanks de compacte afmetingen creëert het doorlopende blad toch voldoende werkruimte. Achter het robuuste uiterlijk van de buitenkeuken schuilt een luxe afwerking met softclose systeem voor de lade en deur, en daarbij is het deurtje uitgerust met een ingefreesd U-profiel. Hierdoor kan het deurtje niet krom trekken door eventuele werking van het hout.
Wissen
899,00 800,00

The Bastard Solo

The Bastard is een Nederlands merk keramische barbecues. De zwarte kleur in combinatie met de konische vormgeving zorgen voor een unieke look in elke tuin.
19,95 17,95

Bestel mee: Dammers houtskool 10kg

Dammers restaurant houtskool is Zuid-Afrikaanse kool gemaakt van acacia. De houtskool Is zacht van structuur en neutraal van smaak. De favoriet van menig grill liefhebber.
69,95 59,95

Bestel mee: Hoes

Wij adviseren u om het meubel niet onbeschermd buiten te plaatsen! Plaats de buitenkeuken bij voorkeur onder een afdak of dek het meubel af met deze hoes.
The Bastard Platesetter
59,95 54,95

The Bastard Platesetter

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de keramische barbecue is een 'platesetter’ nodig. Dit is een hitteschild wat ervoor zorgt dat de stralingswarmte van de gloeiende kolen niet direct op het vlees komt maar wordt omgeleid, waardoor de keramische barbecue als oven dient. Dit wordt 'indirect garen' genoemd.
Wissen
39,95 34,95

The Bastard Pizzasteen

Door de extreem hoge temperaturen die de keramische barbecue kan bereiken is dit de ideale pizza oven! Doe de pizzasteen op de Platesetter en verwarm de keramische barbecue tot 300 graden voor een voortreffelijke houtoven pizza.
Wissen
Categorie:

Beschrijving

ONDERHOUD

De buitenkeuken bestaat uit onbehandeld eikenhout en een massief hardstenen werkblad. Onbehandeld eiken is mooi, maar eiken is een natuurproduct en zal als zodanig reageren op zijn omgeving en heeft daarom de nodige zorg nodig.

Royl olie (hout)
Rigostep Royl Outdoor is een duurzame, diep-indringende beschermolie voor buitenhout. Dit product beschermt het hout in slechts één laag zonder dat het hout haar natuurlijke kleur verliest. De olie trekt in het hout en vult de poriën. Vocht en vuil kunnen door de olie-afstotende werking niet in het hout trekken.

Gebruiksaanwijzing
Meng de olie en het pigment. Er is geen vaste mengverhouding. Test de kleur op de binnenkant van het deurtje. Als u de kleur niet mooi vind, kunt u altijd nog een beetje pigment toevoegen (begin dus altijd met een klein beetje pigment). Breng de olie aan met de ‘zachte’ kant van het schuursponsje en veeg de olie na het aanbrengen uit met een droge katoenen doek. Wanneer het de juiste kleur heeft kunt u het hele meubel behandelen.

Hardsteen olie
Hardsteen olie verdiept de kleur en beschermt het hardstenen keukenblad. Wij adviseren u om het blad regelmatig te oliën voor de beste bescherming en behoud van de kleur. Door UV straling verdwijnt op den duur de kleurverdiepende werking, dit is ook het geval met neerslag. Door het vocht verdwijnt de beschermende werking van het impregneer.

Gebruiksaanwijzing
1. Wrijf de olie met de bijgeleverde doek op het
hardstenen blad.
2. Laat de olie ongeveer 10 minuten inwerken.
3. Polijst het blad door de resterende olie uit te poetsen met bijgeleverde een droge/schone doek.

Heeft uw blad een beschadiging opgelopen? Schuur de beschadiging licht op met een schuurpapiertje (600K) en behandel het blad daarna met de hardsteen olie.

Extra informatie

Model barbecue

De Kolencentrale, The Bastard