Buitenkeuken Outdoor Classic

Prijs:

Vanaf 1.095,00

Aanschouw de Outdoor Classic*. Volledig gemaakt uit eikenhout in combinatie met massief (5 cm dik) natuurstenen bladen. Het rechterblad biedt voldoende ruimte om de lekkerste gerechten op (voor) te bereiden en het linkerblad is handig voor het afleggen van het kookgerei. Achter het robuuste uiterlijk van de buitenkeuken schuilt een luxe afwerking met softclose systeem voor de lade en deur, en daarbij is het deurtje uitgerust met een ingefreesd U-profiel. Hierdoor kan het deurtje niet krom trekken door eventuele werking van het hout.

Afmetingen Outdoor Classic:

lengte 1.74 m X breedte: 64 cm X hoogte: 90 cm

*Exclusief keramische barbecue en hoes. Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via: [email protected].

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Aanschouw de Outdoor Classic*. Volledig gemaakt uit eikenhout in combinatie met massief (5 cm dik) natuurstenen bladen. Het rechterblad biedt voldoende ruimte om de lekkerste gerechten op (voor) te bereiden en het linkerblad is handig voor het afleggen van het kookgerei.

Achter het robuuste uiterlijk van de buitenkeuken schuilt een luxe afwerking met softclose systeem voor de lade en deur, en daarbij is het deurtje uitgerust met een ingefreesd U-profiel. Hierdoor kan het deurtje niet krom trekken door eventuele werking van het hout.

De Outdoor Classic is geschikt voor:

Kamado Joe Jr.

Kamado Joe Classic II

Kamado Joe Classic

Saffire Large 23 inch

Saffire Large 19 inch

Bastard Large

Bastard compact

Bastard Medium

Bastard Small

Big Green Egg Large

Big Green Egg Medium

Big Green Egg Mini

Big Green Egg Mini Max

Big Green Egg Small

Big Green Egg XL

Monolith 46 cm

Monolith Junior 33 cm

Primo Grill Oval Large 300

Primo Grill Oval Kamado rond

Primo Grill Oval Junior 200

Let op: voor de Big Green Egg XL, Big Green Egg XXl, Primo Ovaal XL en Saffire Large 23 inch betaalt u een meerprijs van 200 euro.

In een creatieve bui? Ga naar onze Buitenkeuken Designer en stel uw eigen buitenkeuken samen!

Onderhoud

De buitenkeuken bestaat uit onbehandeld eikenhout en een massief hardstenen werkblad. Onbehandeld eiken is mooi, maar eiken is een natuurproduct en zal als zodanig reageren op zijn omgeving en heeft daarom de nodige zorg nodig!

Rigostep Royl Outdoor olie is een duurzame, diep-indringende beschermolie voor buitenhout. Dit product beschermt het hout in slechts één laag. De olie trekt in het hout en vult de poriën. Vocht en vuil kunnen door de olie-afstotende werking niet in het hout trekken. Om de natuurlijke kleur van het eiken te behouden mengen wij de olie aan met het kleurpigment ‘Alaska white’.Let op: enkel een oliebehandeling beschermt uw buitenkeuken tegen verkleuring enwaterschade, maar is niet voldoende. Dek de buitenkeuken ten alle tijde af indien deze niet gebruikt wordt. Zo geniet u nog langer van uw buitenkeuken!

Extra informatie

Maat

Bastard compact, Bastard Large, Bastard Medium, Bastard Small, Big Green Egg Large, Big Green Egg Medium, Big Green Egg Mini, Big Green Egg Mini Max, Big Green Egg Small, Big Green Egg XL, Kamado Joe Classic, Kamado Joe Classic II, Kamado Joe Jr., Monolith 46 cm, Monolith Junior 33 cm, Primo Grill Oval Junior 200, Primo Grill Oval Kamado rond, Primo Grill Oval Large 300, Saffire Large 19 inch, Saffire Large 23 inch

Model barbecue

De Kolencentrale

Aanbevolen door De Kolencentrale