Witloft leren schort

Prijs:

Vanaf 139,95

Prachtig unisex WITLOFT leren schort in de kleur cognac en zwart, afgezet met cognac kleurige details. Zowel de nek als de taille riem is verstelbaar zodat het schort op maat gemaakt kan worden. Dit schort is voorzien van een theedoeklus, de nekriem is voorzien van een canvas hoes, dit draagt prettig en voorkomt schuren in de nek.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Prachtig unisex leren schort van het merk WITLOFT. Verkrijgbaar in de kleuren cognac en zwart, afgezet met cognac kleurige details. Zowel de nek als de taille riem is verstelbaar zodat u deze op maat kan maken. Het schort is voorzien van een theedoeklus en de nekriem is voorzien van een canvas hoes. Dit draagt prettig en voorkomt schuren in de nek.

De authentieke schorten van Witloft worden gemaakt van plantaardig gelooid tuigleer van zeer hoge kwaliteit. Ieder schort wordt met de hand gemaakt, daardoor is ieder exemplaar uniek. Het gebruikte leer komt van Nederlandse bodem. Doordat leer leeft, worden de schorten alleen maar mooier met de tijd en het dragen.

Behalve voor het koken, zijn de schorten van WITLOFT ook ideaal om te dragen tijdens het klussen. Het stevige leer beschermt uw kleding tegen alles wat u tegenkomt tijdens het werken; of het nou hitte, spetters of zaagsel is. Wilt u het schort reinigen? Gebruik dan een licht vochtige doek zonder zeep en vet deze regelmatig in met ledervet.

Maat

De schorten zijn te bestellen in maat L (geschikt voor personen met confectiemaat S t/m XL). Leer is een natuurproduct en door de handmatige bewerking is ieder schort uniek en kunnen kleine kleur- en maatverschillen voorkomen.

 

Extra informatie

Witloft

Cognac/cognac, Zwart/cognac

Model barbecue

WITLOFT

Aanbevolen door De Kolencentrale

  • One Minute Lighter

    Steek je Bastard binnen één minuut aan met deze one minute lighter. Een van de handigste accessoires van The Bastard. Nooit meer rommelen met aanmaakblokjes. Ook te gebruiken voor uw open haard.

    59,95 incl. BTW
    Bestellen