ONTWERP UW EIGEN BUITENKEUKEN

Naast de standaardmodellen buitenkeukens kunt u ook uw eigen buitenkeuken samenstellen met onze Buitenkeukendesigner! Tijdens het ontwerpen ziet u direct wat de kosten zijn van de door u ontworpen buitenkeuken, zodat u weet waar u aan toe bent. Een ingebouwde spoelbak, koelkast of verlichting in uw droomkeuken? Samen realiseren we de perfecte buitenkeuken!

Prijs: (starttarief € 495,00)


Starten

Met de elementen kunt u uw buitenkeuken gaan samenstellen. U maakt eerst de keuze of u al een barbecue heeft of dat u deze wilt meebestellen. U kunt bij ons kiezen voor The Bastard Large of Cadac Meridian gasbarbecue. Andere modellen kunnen wij op aanvraag leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

WIlt u een buitenkeuken zonder ingebouwde barbecue? Ook dit is mogelijk. Wij werken met een starttarief (495 euro), waardoor het niet noodzakelijk is om een basisdeel toe te voegen.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt de buitenkeuken samenstellen met  onze units. 

Voeg een opmerking toe (optioneel)

Indien u bijvoorbeeld andere afmetingen prefereert of een bijzondere wens heeft kunt u dit aangeven (optioneel).

Speciale wensen

Ingebouwde koelkast, spoelbak en kraan of verlichting in uw buitenkeuken? Laat het ons weten! 

Bent u tevreden met uw ontwerp? Bovenin vindt u de optie om uw ontwerp te downloaden als pdf/afbeelding, te printen of op te slaan. Vul vervolgens onder de Buitenkeuken Designer uw naam, woonplaats en e-mail in en neem vrijblijvend contact met ons op! 

Let op: Voor een XL-model keramische barbecue rekenen wij een meerprijs van 200 euro op het geoffreerde bedrag.

Bekijk ook onze leveringsvoorwaarden op bezorging en installatie

VELE KLANTEN GING U AL VOOR!