MEEST GESTELDE VRAGEN

Heeft u een vraag? Bekijk dan eerst onze Meest Gestelde Vragen. Wellicht staat uw antwoord er al tussen. Heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via [email protected].

ALGEMEEN

Voor het plaatsen van een bestelling kunt u terecht in onze webshop of neem contact op via inf[email protected].
Met behulp van onze Buitenkeuken Designer kunt u zelf gemakkelijk uw buitenkeuken samenstellen.
U kunt bij ons langskomen op ons bezoekadres in Zaandam of wij kunnen bij u langskomen voor een advies op maat. Indien u wenst dat wij bij u langskomen kunt u contact met ons opnemen.
Op ons bezoekadres in Zaandam hebben wij ten alle tijde showmodellen staand van de standaard modellen buitenkeukens. Wij adviseren u om een afspraak te maken, omdat wij niet op vaste tijden aanwezig zijn.
Wij hebben een aantal standaardmeubels in ons assortiment, maar daarnaast leveren wij  maatwerk. Zo kunt u met behulp van onze Buitenkeuken Designer gemakkelijk uw eigen buitenkeuken ontwerpen.

BEZORGING & INSTALLATIE

Wij streven er naar om de standaardmodellen binnen vijf dagen af te leveren. De levertijd voor een buitenkeuken op maat is afhankelijk van het ontwerp. We streven er naar om binnen 10 dagen (vanaf akkoord op de offerte) de buitenkeuken af te leveren.
Bij aflevering van de buitenkeuken wordt deze gratis voor u op de juiste plek geînstalleerd.
Binnen Nederland bezorgen en installeren wij de buitenkeuken gratis. Buiten Nederland (België) geldt een toeslag van 50,00 euro.
Het is mogelijk om uw order af te halen in Zaandam. 

GARANTIE & REPARATIE

Wij bieden één jaar garantie op een buitenkeuken. Let op: bekijk de garantievoorwaarden.
Omdat wij handgemaakte producten en maatwerk leveren maken wij de volgende onderscheidingen:


  • Klachten die ontstaan door de werking van het hout (krimp): Na het eerste jaar vindt er vrijwel geen krimp in het hout meer plaats. Na het eerste jaar kijken wij individueel wat wij hieraan kunnen doen.
  • Klachten die ontstaan doordat er een andere technische redenen is als werking van het hout.

Let op: garantie is alleen van toepassing wanneer u de buitenkeuken volgens voorschriften onderhoudt!

KLACHTEN

Voor klachten kunt u contact met ons opnemen via [email protected]