Onze favoriete buitenkeukens (inspiratie!)

1. Zwitserleven gevoel 

Dit is onze Outdoor Classic, met de Big Green Egg Large. Het prachtige uitzicht vanaf het balkon van dit penthouse maakt dit absoluut tot onze favoriete buitenkeuken! 

2. Poolparty 

Wie droomt er niet van om al z’n vrienden uit te nodigen en een te gekke Poolparty te houden?! Deze fantastische op maat buitenkeuken is van alle gemakken voorzien: koelkast, kraan en Cadac Meridian mét zijbrander! Geplaatst in Dusseldorf.

3. Infinity kitchen

Er lijkt geen einde te komen aan deze prachtige op maat buitenkeuken van ruim 4,5 meter! Voorzien van een kraan met spoelbak, koelkast en genoeg opbergruimte.

4. Corner office

Office? Jazeker! Als buiten koken niet alleen je passie is, maar ook je werk, is alleen het beste goed genoeg! Genoeg werkruimte was voor deze klant het belangrijkste. De buitenkeuken is voorzien van een Big Green Egg Large en de Big Green Egg MiniMax, een combinatie die we steeds vaker tegen komen!

5. Hybride

De Boretti Ibrido werkt op gas én kolen! Dat is handig, maar vooral het strakke design in de kleuren mat zwart en geborsteld staal maakt dat deze buitenkeuken onze top tien heeft behaald.

6. Big meets small

Als een Big Green Egg Large niet genoeg is, is de MiniMax de perfecte partner in crime. Overkill? Absoluut niet! Werk op verschillende temperaturen zodat u uw vijfgangendiner perfect achter elkaar door kunt serveren!

7. Best of both worlds

De Big Green Egg natuurlijk op kolen en de Boretti Ligorio als gasbarbecue: een klein beetje overdreven is het natuurlijk wel, maar als je écht niet kunt kiezen…

8. Black is the new green?

De zwarte Bastard Large, de zwarte koelkast en het donkere doorlopende natuurstenen blad bieden een prachtig contrast met het lichte eikenhout.

9. Poalhouse goals

Geloof het of niet, deze Outdoor Classic buitenkeuken met Big Green Egg Large staat bij het tuinhuis! Dit ‘tuinhuisje’ is voorzien van een heuse spa met zwembad, sauna, jacuzzi en stoombad.

10. Ultiem vakantiegevoel

Voor ons geeft buiten koken het ultieme vakantiegevoel. Daarom is een goede barbecue onmisbaar voor een vakantiewoning. Deze Outdoor Classic buitenkeuken met Bastard Large is de perfecte combinatie voor de zwoele zomeravonden. Maar vergis je niet, natuurlijk wordt ook het gehele kerstdiner hier op bereid!

Meer inspiratie? Bekijk ons Lookbook!

Nog geen reacties.